Politica de retur

Informații privitoare la returnarea produselor

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, prin email, pe vânzător că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Solicitați telefonic returul printr-un apel la numărul 0774 571 225 sau prin transmiterea unui email la adresa contact@cygmag.ro

Returnarea efectivă a produsului se poate face prin curierat rapid, cu condiția ca produsul să fie în aceeași stare în care a fost livrat (fara a fi deteriorat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). După aprobarea cererii, CYGmag.ro va trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat.

Contravaloarea mărfii returnate se face prin virament bancar, fără întarzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor.

În cazul în care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne contactati in maxim 24h la telefon 0774 571 225 sau email la adresa contact@cygmag.ro pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou, taxa de transport va fi asigurata de CYGmag.ro

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comerţul online

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a Bunului.

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 5 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului nostru.